Sanpellegrino Ginger Beer 0,20 ltr (24st)

Een delicaat kruidige premium mixer met de warme smaak van gember

Sanpellegrino Ginger Beer is een elegant en evenwichtig gemberbier met een delicaat bitter-kruidige smaak versterkt door een lichte citrusnoot. Het kruidige aroma van verse gember maakt zijn smaak krachtig en licht pittig. In zijn nasmaak blijf je de frisheid van citrusvruchten en de aanhoudende warmte van gember proeven zonder overheersend te worden.

De premium mixers van Sanpellegrino hebben vakkundig uitgebalanceerde smaken, klaar om zo te drinken of te mixen in je favoriete cocktails.

Wijnhuis Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks
Artikelnummer 0148000
Inhoud (cl) 480
Wijn type Frisdrank
Land Italië
Alcohol 0%
Temperatuur 6-8°C
Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks Image

Over Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks

Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1932, brengen de Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks de frisse smaak van Italië naar elk glas. Van de Naturali Range tot de Premium Mixer Range, elk product biedt een natuurlijke, verfijnde smaakbeleving, perfect voor moderne drankjes en cocktails.

Sprankelend Smaakvol en Natuurlijk

De basis van het succes van Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks ligt in de combinatie van zorgvuldig geselecteerd fruit, gerijpt onder de mediterrane zon, en de subtiele, verfrissende bubbels waar Sanpellegrino bekend om staat. Met een hoog vruchtvleesgehalte en intense smaken brengt elke slok de zonnestralen van Italië naar je toe.

Meer over Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks

Importeur sinds 1997

Meer dan 85 wijnhuizen

Familiebedrijf met gedreven
professionals

Innovatieve marketing
concepten