De Horecava 2025 ligt achter ons, en wat een geweldige editie was het! Als trotse partner van Taste of Horecava by Gault&Millau hebben we samen een unieke culinaire ervaring neergezet.
Een exclusieve Chef’s Table ervaring
In samenwerking met Gault&Millau presenteerden we een gloednieuw concept: Taste of Horecava by Gault&Millau. Bezoekers werden tijdens twee lunches per dag verrast met fantastische gerechten van enkele van de beste topchefs van Nederland.
De Chef’s Table was dé plek waar culinaire kunsten, bijzondere ingrediënten en de wijnen van L’Exception samenkwamen. Elke sessie bood plaats aan 30 gasten, die letterlijk een kijkje in de keuken kregen bij zowel chefs als sommeliers. Van de verfijnde gerechten tot onze unieke wijnen – het was een absoluut feest voor de zintuigen.
Sterrenchefs in actie
Wie er allemaal waren? Tijdens Taste of Horecava by Gault&Millau kookten enkele van de meest getalenteerde chefs van Nederland, waaronder:
- Sven Nijenhuis (Restaurant Ambrozijn)
- Edwin Soumang (Restaurant ONE)
- Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel)
- Peter Paul van den Breemen (Hotel-Restaurant De Echoput)
- Soenil Bahadoer (Restaurant De Lindehof)
- Ivanildo Kamperveen (Restaurant Voltaire)
- Yornie van Dijk (Restaurant Basiliek)
- Stefan Visser (Restaurant STEEF.)
- Dorus Floris (Restaurant Showw)
- Iwan Driessen (Restaurant Rijsel)
Wat een passie en creativiteit! Voor de gasten een culinaire ervaring én een uniek moment om te netwerken.
Topwijnen van L’Exception
Welke wijnen werden aan de imposante Chef’s Table geschonken? Van de verfijnde Champagnes van Nicolas Feuillatte tot de indrukwekkende 100-puntenwijn Clos Apalta van het huis Lapostolle. Natuurlijk ontbraken ook de iconische wijnen van Antinori niet, zoals de gerenommeerde Cervaro en Badia a Passignano. Daarnaast waren er nog de mooie wijnen van een aantal boetiekwijnhuizen zoals Franz Haas, Billaud-Simon, Umani Ronchi en Vergelegen. In totaal werden er tijdens de vier dagen meer dan 50 wijnen geschonken – een waar feest voor de wijnliefhebbers.
Succesvolle Taste of Horecava
Wij willen Gault&Millau, de chefs en alle gasten bedanken die van deze editie een groot succes hebben gemaakt. Wij zijn ontzettend trots dat we onderdeel mochten zijn van dit inspirerende nieuwe evenement op de Horecava.