NIEUW! Ontdek de nieuwe website van L’Exception

NIEUW! Ontdek de nieuwe website van L’Exception

We zijn trots om je eindelijk kennis te laten maken met de volledig vernieuwde website van L’Exception! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om jouw online ervaring nog beter te maken. Of je nu een trouwe klant bent of voor het eerst onze wijnen ontdekt, we hebben alles in het werk gesteld om het bestellen van jouw favoriete wijnen makkelijker en leuker te maken.

Wat is er nieuw?

Een frisse, moderne uitstraling

We wilden niet alleen dat de website er prachtig uitziet, maar ook dat hij gebruiksvriendelijk is. Je zult merken dat de lay-out intuïtiever is, waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt.

Verbeterde navigatie

We hebben de structuur van de site aangepast zodat je nu sneller door ons uitgebreide wijnassortiment kunt bladeren. Van nieuwe ontdekkingen tot klassieke favorieten: elke wijn is met zorg geselecteerd en eenvoudig te vinden via onze filters en zoekfuncties.

Informatie op maat

We hebben ook meer ruimte gecreëerd voor achtergrondverhalen over de wijnhuizen, zoals het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal, en de wijnmakers. Onze passie voor wijn willen we namelijk graag met jou delen, niet alleen in de fles, maar ook via inspirerende verhalen. Daarnaast heb je snel toegang tot productafbeeldingen en wijnomschrijvingen.

De nieuwe webshop: eenvoudig en snel bestellen

Voor degenen die al gebruik maakten van ons oude bestelsysteem: geen zorgen! De nieuwe webshop werkt niet alleen sneller, maar ook makkelijker. Hoe makkelijk? Nou, makkelijker dan het ontkurken van een fles!

Inloggen met je account

Met je gepersonaliseerde account heb je snel toegang tot je persoonlijke gegevens, eerdere bestellingen & alle andere klantinformatie. Als je al klant bent, kun je gewoon inloggen met je bestaande gegevens. Bestel je voor het eerst? Vraag dan eenvoudig een nieuw account aan.

Je favoriete wijnen vinden

Dat was nog nooit zo makkelijk: jouw wijnkaart is namelijk al geladen in jouw account! Dit betekent dat alle wijnen op jouw wijnkaart overzichtelijk op één plek te vinden zijn. Zo bestel je nog sneller uit je eigen assortiment. Toch op zoek naar een nieuwe wijn voor je assortiment? Gebruik dan de vernieuwde filters om snel te zoeken op type wijn, regio of smaak.

Bestellen in een paar klikken = makkelijk en snel bestellen

Heb je jouw selectie gemaakt? Voeg dan jouw favoriete wijnen toe aan je winkelmand om ze vervolgens snel te kunnen schenken in je zaak. 

Heb je vragen?

We begrijpen dat een nieuwe website altijd even wennen kan zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. We helpen je graag op weg.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over de nieuwe site als wij. Ontdek, bestel en geniet van de mooiste wijnen van L’Exception.

Deel dit artikel: