Vilarnau 0.0 %
Alcoholvrije Cava
Lichtgeel, met een zeer fijne en aanhoudende bubbel. Voornamelijk appel en bloemige fruitaroma's zoals vlierbloesem met een zoete toon van frisse amandel. evenwichtig, fris, romig en een langdurige afdronk.
Lichtgeel, met een zeer fijne en aanhoudende bubbel. Voornamelijk appel en bloemige fruitaroma's zoals vlierbloesem met een zoete toon van frisse amandel. evenwichtig, fris, romig en een langdurige afdronk.
Wijnhuis | Vilarnau |
---|---|
Artikelnummer | 1650000 |
Inhoud (cl) | 75 |
Wijn type | Alcoholvrij |
Smaak | Fris en fruitige bubbel |
Wijn spijs | Het is een ideale cava bij snacks en als aperitief. Past ook goed bij gezonde niet te pittige gerechten met natuurlijke smaken. |
Druif | Macabeo, Parellada |
Druif omschrijving | Percentages onbekend |
Land | Spanje |
Regio | Penedès |
Duurzaamheid | Traditioneel werkend |
Bodemtype | Alluviaal |
Vinificatie | Spinning Cone techniek (alcohol verwijderen) |
Lagering | 100% in de fles |
Lagering omschrijving | n.v.t. |
Sluiting | Champagnekurk |
Alcohol | 0% |
Temperatuur | 6-8°C |
Vegan | Ja |
Bewaarpotentie | 1-3 jaar |
Over Vilarnau
Vilarnau, Penedès
In de schaduw van Barcelona produceert Vilarnau cava's die de essentie van Penedès vangen. Elk bruisend glas, gemaakt met respect voor milieu en traditie, is een testament van hun streven naar uitmuntendheid en hun toewijding aan duurzaamheid. Proef de kwaliteit die alleen kan komen van een huis dat zich volledig inzet voor het ambacht.
Exclusieve Cava’s uit Penedès
In Spanje, in de wijnregio Penedès vlakbij Barcelona, ligt wijnhuis Vilarnau. Deze wijnmakerij is met haar 20 hectare wellicht klein van formaat, maar groots in het maken van exclusieve cava's! Op traditionele en ambachtelijke wijze maar met hypermoderne apparatuur, maakt wijnhuis Vilarnau cava's van topkwaliteit. De eerste cava met het label Vilarnau werd in 1949 gecreëerd en tot op heden weten de wijnmakers nog steeds een wijn van uitzonderlijke klasse te waarborgen.
Meer over Vilarnau